ICCC KALENDER

Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Årskonferens ICCC Sverige, Stockholm 29-30 mars

mars 29 @ 6:00 e m - mars 30 @ 10:00 e m

Välkommen på årskonferens Stockholm, 29-30 Mars i Norrmalmskyrkan, Stockholm

Temat: Guds ja till ditt arbete, din bransch & din stad

Därefter följer årsmöte 31 mars.

För registrering och komplett program klicka på konferens-siten

—————————————————-

 

Välkommen till en spännande mötesplats där du tillsammans med andra kristna i arbetslivet i alla generationer från olika platser och branscher i Sverige får upptäcka mer av din kallelse och hur Gud vill använda dig att bli till välsignelse i din vardag och ditt arbetsliv! 

Genom att delta i denna generations- och branschöverskridande konferens är vår förhoppning att du ska få bli välsignad genom möjligheten att nätverka med andra som också längtar att se mer av Guds rike i arbetslivet.

Vi hoppas att du genom denna konferens också kommer bli:

  • Inspirerad genom personliga berättelser och vittnesbörd från en mångfald av representanter från arbetslivets olika arbetslivsområden om hur just de genom Guds ledning fått bli till välsignelse för sin arbetsplats, bransch eller stad.
  • Utrustad med nya perspektiv, relevanta budskap och praktiska verktyg i vad det kan innebära att få att komma in i sin kallelse och fullt ut leva ut tron i arbetslivet.
  • Betjänad med ett program som ger utrymme för både reflektion, nätverkande och dialog mellan talare och deltagare samt gemenskap, bön & lovsång.

——-

Programinledning:

Oavsett om du är egenföretagare eller anställd i privat eller offentlig sektor så vill Gud att du ska få vara till välsignelse för andra; kunder, brukare, leverantörer, elever, patienter, arbetskollegor och arbetsgivare. Han vill använda dig och mig till att förmedla hans svar och lösningar på de konkreta frågor och utmaningar som vi står inför på våra arbetsplatser och inom kritiska arbetslivsområden och branscher i vårt land. Tillsammans som Guds folk kan vi genom bön och arbete få vara med och påverka och bidra till en upprättelse av våra arbetsplatser, städer och hela vårt land.

I tider av osäkerhet behöver vi komma samman och inspirera varandra, samt bli berörda av Herren själv. Det är av största vikt att vi som kristna förstår djupet i vår kallelse och det ”anspråk” som Herren ställer på oss i att leva och handla i lydnad för kallelsen genom tron, precis som Josef, Debora och Daniel. De var inte begränsade av omständigheter och dåliga förutsättningar i sitt arbete, de skapade utifrån en inre frihet något nytt tillsammans med Herren. Våra dagliga val tillsammans med Herren kommer att avgöra vår framtid och förväntan på denna.

Jesus gav oss ett missionsuppdrag att göra alla folk till lärjungar och lovade att han skulle vara med oss alla dagar till tidens slut (se Matt. 28:20). Alla Guds löften har i Jesus fått sitt JA för att Gud ska bli ärad genom oss (se 2 Kor. 1:20). Han gav oss också den helige Ande som Hjälparen, sanningens Ande som ska leda oss in i hela sanningen och göra att Jesus blir upphöjd och ärad (se Joh. 15:12-14). Missionsuppdraget handlar framför allt om vårt vardagsliv och arbetsliv. Det är i våra dagliga arbetsliv som vi kallas till missionärer och representanter för Guds rike och att förmedla Guds ord, inte bara genom att berätta om vem Jesus är utan också samskapa med Gud i den helige Andes kraft i allt vi gör i våra arbeten. Det handlar också om att i arbetet frimodigt stå upp för sanningen och vara ljus och salt i ett postmodernt, sekulär-individualistiskt samhälle som i många avseenden är på väg bort från den kristna värdegrunden och tron på Gud som det självklara fundamentet för välsignelse och välstånd.

Den kristna värdegrunden är sprungen ur det judisk-hebreiska arvet vilket för oss innebär att ta en självskriven ställning för detta arv. Gud välsignade Abraham och alla hans efterkommande. Detta kommer att bli allt mer uppenbart, inte minst när det gäller var olika lösningar och innovationer kommer ifrån när ”världens kunskap” inte räcker till.  Här uppstår en möjlighet för oss att inta en ny professionell och profetisk utgångspunkt kopplat till samtalet om Guds JA för olika områden.

Har DU upptäckt Guds JA för ditt arbete, din bransch och din stad? Kom och bli inspirerad och utrustad i din kallelse!

 

Registrera dig idag via konferens-siten

 

Detaljer

Börjar:
mars 29 @ 6:00 e m
Slutar:
mars 30 @ 10:00 e m

Plats

Stockholm
Stockholm, Sweden

Arrangör

ICCC Sverige
Webbplats:
www.iccc.se