ICCC KALENDER

Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

Nehemiah-effekten: Guds ord i ditt liv, arbete och ledarskap. Föreläsning & workshop med Andrew Kallman, Stockholm

7th november, 2018 @ 6:30 e m - 9:00 e m

Varm välkommen att lyssna till Andrew Kallman som föreläser om Nehemiah-effekten och Flow! Föreläsningen följs av frågor och gemensam diskussion och fokus på kvällen ligger på hur man använder Guds ord i arbetet.
Vad: Föreläsning & workshop med Andrew Kallman på temat:”Nehemiah-effekten: Guds ord i ditt liv, arbete och ledarskap”
När: 7:e november kl 18:30-21
Plats: Citykyrkan i Stockholm, Adolf Fredriks Kyrkogata 10
Andrew Kallman är född och uppvuxen i Michigan, USA och har arbetat världen över, bl.a i USA, Europa och Asien med projekt- och programledning samt portfölj-hantering. Han har utkommit med två böcker på engelska, ”The Nehemiah Effect: Ancient Wisdom from the World’s First Agile Projects” och ”Flow: Get Everyone Moving in the Right Direction…And Loving It.” Nästan alla ramverk och modeller i The Nehemiah Effect och Flow destilleras direkt från Guds ord. Under kvällens inspirerande workshop kommer vi att titta på specifika bibelverser som Flow bygger på. Du kommer att lära dig att bli mer framgångsrik genom att tillämpa Guds ords principer i ditt liv, arbete och ledarskap.Kaffe/te och kaka serveras till priset av 10:- (Swish eller kontant).
Skicka gärna ett mail till stockholm@iccc.se eller anmäl via FB-gruppen ICCC Stockholm (du behöver vara/bli medlem) ifall du kommer så vet vi hur mycket kaffe vi ska brygga. Vi kommer att hålla till i Turkiska salongen. Det kommer att vara skyltat från huvudentrén.
Bjud gärna med en vän eller fler!

Detaljer

Datum:
7th november, 2018
Tid:
6:30 e m - 9:00 e m

Plats

Citykyrkan
Stockholm, Sverige

Arrangör

ICCC
Telefon:
+460000000
E-post:
Webbplats:
www.iccc.net