ICCC KALENDER

Laddar evenemang

« Alla evenemang

  • Evenemanget har varit.

VinterKick-off med Young Proffessionals, Gbg

januari 29 @ 6:00 e m - 9:00 e m

 

Skärmavbild 2019-01-06 kl. 17.08.56

VINTER KICK-OFF med Hanna Möllås

Välkomna till 2019 års första träff med ICCC Christian Young Professionals Göteborg!

VI HAR ÄRAN att få Hanna Möllås på besök hos oss! Kanske en del av er känner igen henne från Hönökonferensen? Eller genom hennes föreläsningar och böcker? Denna träff har varit planerad sen i somras och vi ser verkligen fram emot att det nu blir av! Alla unga-vuxna är välkomna, oavsett yrke, studier eller annat!

VEM ÄR HANNA?
Hon har många strängar på sin lyra. Hon är barnmorska, psykoterapeut och aukt. specialist i klinisk sexologi, samt aukt. specialist i sexologiskt hälso och utbildningsarbete. Hon har vidareutbildning inom teologi och religionsvetenskap. Hon driver en privat samtalsmottagning i Huskvarna och föreläser även kring sexualitet och relationer, och har skrivit två böcker. Hon är dessutom väldigt färgstark och rolig!

TEMA
Det är inte direkt ett seminarium OM sexualitet och relationer, men snarare hur hennes arbete MED sexualitet och relationer, är präglat av hennes tro på Jesus. Alltså, hur tjänar man Gud och människor på hennes jobb? Vi ska passa på att ställa de frågor vi har eller får under kvällen, och försöka relatera det konkret till vår egen vardag och arbetsliv, där vi ju ständigt får handskas med olika typer av relationer och samtal. Det är betydelsefullt för ALLA, men såklart extra speciellt för dom som ägnar sig åt liknande yrkesområden – så bjud med dom lite extra!

Ser fram emot att ses! Ha en bra vecka!

/Emanuel och Trine

UPPLÄGG
Datum: TISDAG 29 januari
Plats: World Trade Center vån. 7
Adress: Mässans gata 10
Tid: 18-21.00
Vi bjuder på kvällsmat kl 18.00 (Försök gärna vara i tid, för att dörrarna låses auto. strax efter. Kommer ni senare är det inga problem att ringa oss så kommer vi ner och öppnar)

 

För anmälan och mer info: se FB-eventet eller kontakta Emanuel.

Detaljer

Datum:
januari 29
Tid:
6:00 e m - 9:00 e m

Plats

WTC, Göteborg
Mässans Gata 18, Göteborg, Sverige
+ Google Map