Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Se jag gör allting nytt!

06-nov @ 19:00 - 07-nov @ 22:00

På grund av den rådande situationen kring COVID-19 har vi från ICCC:s sida beslutat att skjuta på vår årskonferens som skulle ägt rum i slutet av april i Huskvarna. Nytt datum för konferensen är satt till den 6-7 november, 2020. Program och ansats för konferensen kommer att vara densamma. Vi hoppas att du redan nu sätter ett kryss i kalendern för att kunna delta i november. Anmälningssajten kommer att uppdateras och hållas fortsatt öppen! Väl mött!

Välkommen till en mötesplats med fokus på hur arbetsliv, företagande, entreprenörskap och innovation tillsammans bildar en ny helhet. Detta sker när Guds folk på alla platser i samhället kommer samman i en ny förståelse av sin kallelse och aktuella frågor i vår tid. Vi står inför stora utmaningar i vårt samhälle och arbetsliv. Som företagare, entreprenörer och arbetstagare i olika branscher kan vi stå tillsammans, höra från Gud och göra det han visar oss. Då får vi se honom ”göra något nytt” (Upp. 21:5) genom sin församling.

Kom och låt  dig inspireras och utmanas av hur andra fått se Herren verka i nystart och utveckling av företag i Sverige och Israel. På nära håll får vi ta del av vad som sker genom nya spännande kontakter med israeliska och svenska innovationssystem.

Anmäl dig här!

Detaljer

Börjar:
06-nov @ 19:00
Slutar:
07-nov @ 22:00
Webbplats:
https://iccc-2020.confetti.events/

Arrangörer

ICCC
Världen idags företagsnätverk
Kungsportskyrkan

Plats

Kungsängsvägen 25, Huskvarna
Kungsängsvägen 25
Huskvarna, 56151 Sverige
+ Google Map