Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Se jag gör allting nytt! (Genomförs digitalt)

07-nov @ 09:00 - 17:00

Ledningen för ICCC Sverige har beslutat att göra årskonferensen, som skulle ägt rum 6-7 november i Huskvarna, digital. Program och ansats för konferensen kommer att vara densamma även om den blir digital. Vi hoppas att du kommer vilja vara med, oavsett var du befinner dig, under lördagen den 7 november 2020. Anmälningssajten uppdateras och hålls fortsatt öppen!

Välkommen till en digital mötesplats med fokus på hur arbetsliv, företagande, entreprenörskap och innovation tillsammans bildar en ny helhet. Detta sker när Guds folk på alla platser i samhället kommer samman i en ny förståelse av sin kallelse och aktuella frågor i vår tid. Vi står inför stora utmaningar i vårt samhälle och arbetsliv. Som företagare, entreprenörer och arbetstagare i olika branscher kan vi stå tillsammans, höra från Gud och göra det han visar oss. Då får vi se honom ”göra något nytt” (Upp. 21:5) genom sin församling.

Delta digitalt och låt dig inspireras och utmanas av hur andra fått se Herren verka i nystart och utveckling av företag i Sverige och Israel. På nära håll får vi ta del av vad som sker genom nya spännande kontakter med israeliska och svenska innovationssystem.

Anmäl dig här!

Detaljer

Datum:
07-nov
Tid:
09:00 - 17:00
Webbplats:
https://iccc-2020.confetti.events/

Plats

Digitalt
Sverige

Arrangörer

ICCC
Världen idags företagsnätverk